Behandling

Her kan du se de behandlingsmuligheder, du har som patient på Ryg- og Genoptræningscenter København, hvor vi behandler problematikker i nakke- og ryg samt i skulder-, hofte-, knæ- og fodled.

Er du patient i Ryg- og Genoptræningscenter København, kan du læse nærmere om de typiske problematikker samt praktiske informationer i forbindelse med dit genoptræningsforløb i menuen til højre.

Generelle behandlingsprincipper

Behandlingen på Ryg- og Genoptræningscenter København tager udgangspunkt i din problematik og dit mål for behandlingen. Vi forsøger at skabe et rart, motiverende og professionelt miljø som baserer sig på hjælp til selvhjælp. Vi forventer derfor, at du tager medansvar for dit behandlingsforløb. Foruden den reelle træningsterapi er et centralt led i indsatsen information, råd og vejledning, så du bliver bedre til at håndtere dine problemer i hverdagen. 

Tilbage til det ønskede mål

Vi arbejder målrettet på, at du styrker dine muligheder for at fastholde eller vende tilbage til arbejde og så vidt muligt undgår langvarig sygemelding, gentagne behandlingsforløb og kroniske smerter. I den forbindelse har vi et løbende samarbejde med hospitaler, jobcentre og andre relevante parter hvis det bliver nødvendigt. Derudover har vi i genoptræningsforløbet fokus på dine dagligdags- og fritidsaktiviteter, som du har en forhåbning om at kunne vende tilbage til.